Friday, October 4

Pan Ajaib

Pan Ajaib 
Code No. 83122801668 

Harga Asal  -   RM 214.00
Diskaun 30%  -  RM 64.20
Kini 1 Set  -  RM 149.80

Pan Ajaib, Pemanggang Ajaib, Pemanggang Ajaib Generation 2, Pan Bulat, cara - cara, murah , mudah memasak,  bussiness online, menu masakan

Pan Ajaib mempunyai pelbagai funsgsi memasak.
Boleh digunakan untuk mengukus, menggoreng, menumis, membakar dan lain-lain lagi . Kedua -dua bahagian (atas dan bawah) boleh digunakan. Bahagian atas yang lebih cetek adalah penutup dan juga boleh digunakan sebagai fry pan . Bahagian bawah yang lebih dalam adalah pan pelbagai funsi . Disertakan didalam set adalah piring mengukus dan rak mengukus.

Pan Ajaib, Pemanggang Ajaib, Pemanggang Ajaib Generation 2, Pan Bulat, cara - cara, murah , mudah memasak,  bussiness online, menu masakan



Pan Ajaib, Pemanggang Ajaib, Pemanggang Ajaib Generation 2, Pan Bulat, cara - cara, murah , mudah memasak,  bussiness online, menu masakan
Mengukus menggunakan Pan Ajaib boleh dilakukan secara 2 tingkat.  Ketika proses mengukus, wap yang terhasil akan naik ke aras pertama, kemudian naik pula ke aras kedua, kemudian wap akan bergerak keseluruhan bahagian dalam periuk . Dengan ini makanan yang dikukus di aras pertama dan kedua akan masak sekata.



Wednesday, October 2

Eco Bottle Flip Top 11109816 1110 9815


Eco Bottle Flip Top 2 unit 1L  (11109816) 
Comprises 
Eco Bottle Yellow 1 unit  1L
Eco Bottle Black  1 unit  1L


Eco Bottle Flip Top  2 unit 1L  (1110 9815)
Comprises 
Eco Bottle Red 1 unit  1L
Eco Bottle Blue  1 unit  1L

tupperware, katalog tuppeware,  harga, murah, jom join tupperware,  kebaikan dan faedah, pelbagai warna, comel,  cantik, hadiah kahwin,  hadiah hari jadi,  ucapan hari lahir, hari ibu,  mothers day,

Friday, September 20

Shaklee

Assalamualaikum  dan Selamat Sejahtera  semua..
Kalau ada kwn2 yg belum tahu, Zetti adalah pengedar sah shaklee, ada bermacam-macam vitamin kalau kawan2 ada masalah di bawah atau nk mengelakkan masalah di bawah boleh hubungi Zetti :

*Kesihatan optimun, letih /lesu,kurang selera makan
*Supplement utk ibu ketika hamil
*Kelemumur, rambut gugur
*Migrain
*kolesterol tinggi
*Penyusuan,
*Berpantang brsalin atau operation,
*Diet, Untuk kurus, untuk tambah berat badan
*Kesuburan suami dan isteri, period yg x teratur, keputihan,
*Sengal / kebas2,kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi
otot (yg susah nk bgn semasa solat atau duduk),
*Kecantikan kulit, jerawat,allergic, resdung n eczema,
*Asthma dewasa dan kanak2,
*Gastrik,Sembeli t/ Buasir,masalah pencernaan mslh bau bdn,
*Anemia,tekanan darah
*Demam, selsema, cirit birit n etc...

bukan untuk wanita sahaja tetapi lelaki juga tak kira usia dari kanak2 umur 1y dan meraka yg berumur..selalu dengar org cakap orang perempuan je ambil supplement
Tak cukup bajet? nk tahu info supplement yg bersesuaian dgn mslh kesihatan anda? nk order? nk join member?
SMS : 019 3916526
Page : Ibu Ayah Anak Vitamins Shoppe

COD area Seri Kembangan & Putrajaya

Jom join Shaklee...
 produk paling  laris,  stok selalu licin, untung runcit, bonus dan bonus tambahan untuk rank up jom join group best yang bagi sepenuhnya coaching pada new members... 
anda akan di add lepas join jadi ahli... 
keahlian seumur hidup !!
anda baru? 
Risau bonus sikit je !! 
Dengan Shaklee anda pasti terkejut... bonusnya SUPERB!!!!

kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,


*************************************************
Murah !!!! Murah !!!!  kos jimat  dan  Murah !!!
 Nak Gebu? Nak Cantik? Nak PUTIH berseri - seri?
 Jom cuba ESP sekarang..anda cantik, gebu, mulus dan  badan slim, nak cepat putih berseri tapi nak produk selamat?
 combine ESP + Vit E + GLA.. set lengkap untuk anda

GEBU MULUS CERAH,  GEBU MULUS CERAH, 
GEBU MULUS CERAH,
secerah dan  segebu bayi.. jom ber ESP dgn harga terbaek!!!
 
Murah, kos jimat, set jimat, gebu, cantik, putih  berseri - seri, putih, cerah, mulus, gebu,


  Set kesuburan paling laris di MALAYSIA!!! 
cepat - cepat  dapatkan set ini untuk anda berdua.. harga mampu milik... Insya Allah berusaha dan ikut stepnya betul - betul ramai yg dah hamil "pregnant" .. anda bila lagi?

Vit E +  Zink Complex  +  B Complex + Vit C + GLA

set kesuburan, paling laris, sukar hamil, kurang subur,  pregnant, mahu zuriat, mengandung


jom lihat kita lihat testimoni  :)



 ********************************************************************************
SET BERPANTANG

 sekarang  anda tengah pregnant dah nk dekat due?
 jom cepat - cepat  dapatkan stok untuk set berpantang JIMAT anda lps bersalin sure nk cantik kembali.. nk muka x mau pucat, nk muka berseri2 kembali... dan cepat sembuh kan? nk luka2 jahit bersalin cpt sembuh...

VITA -LEA + B- COMPLEX + CHEWABLE VITA- C PLUS + ZINC COMPLEX

set berpantang, jimat, murah, penjagaan selepas bersalin, cantik kembali, luka jahit sembuh kembali,


  ********************************************************************************

JOM MERIAHKAN SUSU anda untuk BAYI tersayang dengan SET MILK BOOSTER.. set banyakkan susu yang buat ibu tersenyum... bayi kenyang dan tidur lena

 SET MILK BOOSTER
* anak lebih cepat kenyang
* susu melimpah2.. skali pump senang2 je dapat 10oz

Kelebihan ESP
* kulit ibu & baby makin cerah berseri2
* kandungan kalsium dari ESP amat baik untuk kesihatan jantung
* membantu membaiki tisu2, fungsi emzim dan hormon yang teratur
*mengekalkan paras gula dalam darah
*membantu menyokong sistem imun badan
*mengekalkan tahap kolestrol normal & menggalakkan kesihatan jantung
*dilengkapi dengan unsur kalsium untuk mengelakkan rapuh
tulang ( ibu menyusu kalsiumnya banyak diserap oleh bayi)
* mengurangkan kedutan / breast kendur kesan dari menyusu
* mengandungi isoflavon yg membantu mengurangkan risiko kanser
* protien lengkap yg mengandungi 9 asid amino

Alfafa
*Kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium,fosforous,zat besi & magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamins
*meningkatkan seri wajah
* menggalakkan penghasilan susu

OsteMatrix
*mengandungi suplimen kesihatan tulang dan diformulasikan dengan campuran nutrien binaan tulang berkualiti tinggi bagi meningkatkan daya penyerapan kalsium dan membantu membina tulang dan gigi yg kuat
*mengelakkan ibu2 dari kekurangan kalsium yg boleh
mengakibatkan sakit tulang belakang/ gigi longgar
* mengurangkan stress dan dari berlakunya kekejangan pd ibu menyusu
* mengurangkan sakit sendi
* ibu dan anak akan tidur lebih nyenyak
*mengelakkan dari gusi berdarah akibat kekurangan kalsium
*kandungan ostematrix - 1000mg kalsium ( sumber semulajadi yg  mudah diserap), 400mg magnesium ( bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannya ), 400 IU 

vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium, boron
(bantu dlm metabolisma)

inbox / call / SMS 019-3916526 untuk order
ibu dan anak tidur lena serta nyenyak, gusi berdarah, menggalakkan pengahasilan susu ibu, kesihatan tualanhg, kalsium, kekejangan, harga, kanser, asid amino, seri wajah, petua kekal cantik dan muda


************************************************************************************
 SET LEPAS BERSALIN
ESP + VITA-LEA+B-COMPLEX+CHEWABLE+OSTEMATE + ZINC COMPLEX 

baru bersalin? 
jom consume set bersalin full pakage.. lepas bersalin kena amik set suppliment ni... untuk kesihatan ibu dan bayi


kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,


**********************************************************************************
 SET BREAST FEEDING + SLIM 
 ESP + ALFAFA COMPLEX + LECITHIN.
SEKARANG ni ANDA tengah menyusukan anak .. tapi nak kurus slim pd masa yg sama? jom try set ni.. anda slim.. anak still dapat khasiat..  
shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

jom sy suggest set ibu 
menyusu mengikut bajet anda
shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

**********************************************************************************
MEAL SHAKERS 
anak selalu tidak  mahu makan... dah jemu nk memujuk suruh mkn.. mcm2 cara dah buat, x nk jugak mkn nasik... mcm x berselera je anak2 ni mkn.. jom bg meal shake ni... anak2 akan lebih berselera... dan khasiat pon dapat..

shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

**********************************************************************************


GLA COMPLEX
berita baik untuk wanita - wanita  yang mengalami masalah tak datang bulan?
 setahun sekali je period? jom try set untuk betulkan period.. bahaya jika anda belum kahwin... period x teratur... susah nanti nk pregnant.. untuk yg dah kawen.. susah nk dapat anak... rata2 kalau tanye yg period x konsisten setiap bulan... akan ada masalah untuk pregnant di kemudian hari.. jom betulkan period anda hari ini sebelum terlambat....
shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,
 jom baca testimoni ini :) 
shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,
shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

***************************************************
 SET TAMBAH BERAT BADAN  
Vita Lea, Meal Shake dan B Complex
 berita baik untuk si kurus.. sedih sebab selalu sangat orangg dok ckp.. nape kurus sangat ni? nape mcm lidi? nape sekeping je ni.... x mkn ke? aw2 semua sure sedih n mkn hati je kan? ni ada set untuk naikkan berat bdn dan impian anda untuk sedikit berisi insyaallah tercapai... SMS LAJU - LAJU .

[✔] Tambah Tenaga
[✔] Kawal Metabolisma
[✔] Tambah Selera

shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

****************************************************************************

SET BAJET SLIM
Alfafa + Lecithin  

Lecithin
[✔] Memecahkan LEMAK dalam badan
[✔] Menurunkan kadar KOLESTEROL dalam darah
[✔] Mencantikkan kulit.
[✔] Mencantikkan kulit
[✔] Menghalang dari terbentuknya batu karang
[✔] Memudahkan penghadaman

ALFALFA

[✔] Membuang LEMAK2 yg tidak diingini dalam badan
[✔] Menyingkirkan TOKSIN dari dalam badan secara natural
[✔] Melancarkan peredaran darah
[✔] Melegakan keletihan dan kelesuan badan anda

BERMINAT  CALL/SMS/ 019-3916526
pm/inbox juga ye

1. Dijamin HALAL
2. Diluluskan KKM
3. Terbukti BERKESAN
4. Tiada KESAN SAMPINGAN
 

shaklee, blog shaklee, beauty and health, kesihatan optimun, letih, lesu,kurang selera makan, Supplement ibu hamil, kelemumur, rambut gugur, migrain, kolesterol tinggi, penyusuan, ibu menyusu, berpantang, bersalin, ubat bersalin, pembedahan, operation, diet, slim, kurus, untuk tambah berat badan, Kesuburan suami dan isteri, period tidak teratur, tidak datang haid, keputihan, Sengal - sengal , kebas- kebas, kekejangan kaki, sakit lutut,osteoporosis,sendi otot, kecantikan kulit, jerawat, allergic, alah, resdung dan  ekzema, asma, dewasa , kanak-kanak, lelaki, perempuan, wanita, remaja, gastrik, sembelit, buasir, masalah pencernaan, bau badan, anemia, selsema, cirit birit,

 jom baca testimoni :)


****************************************************************************
SET PENJAGAAN KULIT

nak cantek , gebu dan jelita seperti ini? 
inbox ' SAYA NAK SET CANTIK' / sms 019-3916526 - 017-2381842. 
Testimoni pengguna set ni sgt berpuas hati dengan produk dan terus consume untuk mendapat kulit wajah idaman..
 DAPATKAN NYA HARI INI SEBELUM LICIN LAGI DI STOKIS 

 nk guna tapi bajet kurang? 
jgn risau.. anda still boleh sehat n cantek serta dapat khasiat - khasiatnya....
set bajet untuk customer semua @ stok paling laris.. 
pm jenis set yg anda minat dan kami akan consult produk terbaik untuk anda bersesuaian dgn keperluan n bajet...

 
Set suppliment untuk pesakit GOUT!!!!!
 Berita baik untuk anda.... 
yg penting anda kena banyak minum air 
untuk menyahtoksik dalam badan..inbox untuk pembelian + FREE shaker



Thursday, August 29

Bekas Berkelah Serbaguna.

Dapatkan bekas berkelah Serbaguna  yang comel ni ... :)  
terdapat dalam warna ungu/hijau/orange ... 

mengandungi :-
4 biji pinggan makan  /  4 batang sudu /  4 batang garpu 
4 batang pisau mini /  1 biji mangkuk besar
1 biji bakul  /  1 biji penutup..
 
RM 29.80